Te rog sa citesti cu atentie Termenii si conditiile de utilizare, inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui site.

Acest site este detinut de SC ACVILA ACAD DESIGN SRL, societate comerciala de nationalitate romana, inregistrata la ONRC cu nr. J23/132/2009 si CUI 24994020 cu sediul in strada Fortului nr. 5, localitatea Rudeni, oras Chitila, judetul Ilfov  si functioneaza conform legislatiei romane in domeniul sau de activitate.

SC ACVILA ACAD DESIGN SRL va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.verrgo.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Lenjeriile de pat comercializate in magazinul online https://verrgo.ro sunt noi.

Informatii privitoare la livrare

Pe teritoriul Romaniei

Pe teritoriul Romaniei, termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare pentru produsele aflate pe stoc, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 14 de zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Clientul va fi contactat telefonic in scurt timp de la plasarea comenzii (de luni pana vineri) si i se va comunica termenul exact de livrare pentru produsul comanda.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

Taxa de Transport prin Fan Courier pe teritoriul Romaniei este:

  • gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 299 lei, cu conditia ca locatia dumneavoastra sa se afle in zona de acoperire Fan Courier sau Prioripost;
  • 20 lei pentru comenzi cu valoarea pana la 299 lei.

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 24 de ore LUCRATOARE de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email. Acesta va fi trimis de catre firma SC ACVILA ACAD DESIGN SRL si va contine numarul de AWB al coletului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

Costul de livrare de 20 lei este valabil doar pentru zona acoperita de catre FAN Courier. Pentru a vedea daca locatia dumneavoastra se regaseste pe aceasta lista vizitati aceasta pagina. In cazul in care localitatea dumneavoastra nu se afla pe lista, coletul va fi livrat prin serviciul Prioripost sau Posta Romana. Daca totusi doriti ca produsele sa fie livrate prin FAN Couirer, puteti face acest lucru suportand taxele pentru kilometri exteriori impuse de acestia.